Logga in | Registrera

UPGRADER

Upgrader som koncept har till syfte att förenkla arbetslivet för dig och dina kollegor vad gäller kompetensutveckling. Här får du ta del av ett brett utbud, med alltifrån inspirationsföreläsningar till tvådagarskurser. Vi har samlat Sveriges mest uppskattade föreläsare och kursledare som ger er nya kunskaper inom allt från digitalisering, stress och motivation till ekonomi, ledarskap och kommunikation. Med Upgrader som din kompetenspartner har du smart, kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad utveckling för hela din organisation.

Hur fungerar det?

Genom Upgrader får du tillgång till marknadens största utbud av föreläsningar, kurser och event med landets ledande talare och utbildare. Genom att köpa ett kompetenspaket är det enkelt att alltid vara uppdaterad med det senaste och du säkrar på så sätt kompetensutveckling för er i organisationen. Välj kurser och föreläsningar utefter behov och nyttja sedan kompetenspengarna hur ni vill under ett år. Hittar du inte kursen eller föreläsningen som du och dina kollegor söker hjälper vi er att skräddarsy en lösning utefter era önskemål och behov. 


Varför välja oss?  

Vi på Upgrader vill engagera oss i ditt lärande på riktigt, därför erbjuder vi kompetensutveckling anpassad efter just dina villkor. Vårt mål är att du direkt efter genomförd utbildning eller föreläsning skall kunna tillämpa dina nya praktiska såväl som teoretiska färdigheter i ditt dagliga arbete. Tillsammans med våra kompetenta och inspirerande föreläsare ser vi till att du får en minnesvärd kundupplevelse utöver det vanliga.
 
 

Välkommen till ett smartare sätt att framtidssäkra företagets konkurrenskraft!