Logga in | Registrera

Villkor

Vid köp av kompetenspaket är köpet bindande. Upgrader är en fristående tjänst som inte går att kombinera med andra rabatter eller erbjudande. Vi reserverar oss för programändringar. 
Priserna är exklusive moms. 
Betalningsmetod vid köp är faktura med betalningsvillkor på 30 dagar. 

Avbokning kurser & föreläsningar

Anmälan på en kurs eller föreläsning är bindande, det går dock att överlåta din plats till en annan person vid eventuell sjukdom eller förhinder.

Skäl för att vara berättigad till ombokning:

  • Om du blir akut sjuk, drabbad av allvarligt olycksfall eller sjukdom kan du i kontakt med oss i första hand få omboka föreläsning eller kursen fram till en vecka före föreläsningsdatumet. 
  • Om deltagare vet med sig att personen i fråga inte kommer kunna delta är personen skyldig att meddela detta. Det går möjligen då att komma fram till alternativ lösning.

Trygg & Säker på Upgrader

För oss är våra kunders och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi följer därför Folkhälsomyndigheten och regeringens restriktioner fullt ut samtidigt som vi värnar om våra kunders kompetensutveckling.

Vi gör allt för att Din utbildningsupplevelse skall kännas trygg och säker! Och stanna hemma om du känner dig minsta sjuk eller krasslig.

 

Kontakta oss vid frågor eller funderingar gällande villk